Nyhed

Lynetteholm inviterer til åbent skurvognsmøde for naboer og sejlere mandag den 3. juni

Sejlsæsonen er godt i gang, og det samme er arbejdet med at anlægge den stendæmning, der kommer til at udgøre omkredsen af Lynetteholms anden og sidste fase. Derfor inviterer By & Havn igen til skurvognsmøde, hvor naboer og sejlere bliver budt indenfor til en snak om det arbejde, der udføres i området. Mødet finder sted mandag den 3. juni fra klokken 17.00 til 18.30.

Har du spørgsmål til Lynetteholms anlægsarbejde eller til de nye retningslinjer for sejlads i Københavns Havn, så mød op til det kommende skurvognsmøde, der finder sted mandag den 3. juni 2024.

Mødet begynder klokken 17.00, hvor projektansvarlig, Ulrik Andreasen fra Aarsleff, giver en kort opdatering om, hvordan arbejdet med anlægget af Lynetteholms anden og sidste fase skrider frem.

Derefter vil havnebygmester, Hans Vasehus fra By & Havn fortælle lidt om de nye retningslinjer, der gælder for ind- og udsejlingen af Københavns Havn (Kronløbet)

Efter de to oplæg, vil der som vanligt være god tid til spørgsmål.

Vi byder naturligvis på kaffe og kage til dem, der kommer forbi.

Hvor og hvornår:

Mødet finder sted i administrationsbygningen på Jordmodtageanlæg Lynetteholm – Refshalevej 210 se vejbeskrivelsen her, mandag den 3. juni tidsrummet fra kl. 17.00 til 18.30.