Nyttige links

Når du skal ud på vandet

Frem er medlem af foreningen Danske Tursejlere, hvor du også kan melde dig ind og opnå rabat på medlemskabet, når du er medlem af Frem. Her kan du finde mange kursustilbud, råd og tips, søkrammarked og meget mere til tursejleren.

Find den aktuelle vejrudsigt fra DMI for Sundet her.

Se aktuelle advarsler om skydeøvelser m.v. på Søfartsstyrelsens efterretninger for søfarende.

Havneoversigt

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark har udgivet en omfattende havneguide med et væld af havneinformationer, herunder frihavne i såvel Danmark som Sydsverige, Sydnorge og Nordtyskland. Du kan finde havneguiden her.

Praktisk information

Besøg Fritidssejler i Danmark, Søfartsstyrelsen om udstedelse af bevis, når du køber brugt båd, radio i båden m.v.

Søsportens Sikkerhedsråds hjemmeside kan du finde information om sikkerhed til søs, bådens håndtering og udstyr m.v.

Information om havneplads og reglement, priser m.v. kan findes på Svanemøllehavnens hjemmeside.

Øresunds Sejlklub Frem er medlem af Svanemøllekredsen under Dansk Sejlunion. Læs her om kredsens kapsejladser, kurser og andre arrangementer.

Vores naboer i Svanemøllen Havn

Restauranten Sejlklubben Frem