Nyhed

FREDAGSBAR D. 3. MAJ 2024 KL.16 I FREM

Hej alle sejlere

Vores FREM stander bliver hejst på lørdag og så er sejlersæsonen skudt i gang. De fleste både er ved at være kommet i vandet, så nu venter vi på det lidt varmere vejr, så vi kan komme på vandet uden at få frostskader på næsen. Mens vi venter, kan du tage venner eller familie et smut forbi vores dejlige klubhus til fredagsbar d. 3. maj.

Baren åbner kl. 16, hvor der kan købes drikkevarer til rimelige klubpriser.

Omkring kl. 18 kan du købe 1 portion pasta med kødsovs for 50kr. inkl. kaffe.

Vores musikanlæg stilles frem, så hvis der en nogen der vil spille, byde på en sang eller andet de har på hjerte, vil det være rigtig hyggeligt.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

HUSK at der er kommet nye datoer for fredagsbar i 2024, så check kalenderen på hjemmesiden eller tag et billede med din telefon af oversigten for arrangementer i 2024, som hænger i klubhuset og kryds det ind i din egen kalender.

Hilsen fra aktivitetsudvalget i FREM