Nyhed

Orientering om fredagsbar i 2024

Stort set alle arrangementer i klubben foregår i slutningen af måneden, f.eks. mad og foredrag, standerhejsning og nedhaling med efterfølgende fester, Sankt Hans, sommerfest, havnetur og stiftelsesfest. Aktivitetsudvalget har fået mange henvendelser fra medlemmer, hvor de forespørger, om det ikke ville være muligt at rykke fredagsbaren fra den 1. fredag i måneden, så der kunne komme lidt mere spredning i arrangementerne. Dette har vi lyttet til og forsøgt at gøre noget ved. 

Så her får I datoerne for fredagsbaren i 2024.

1.halvår: 12. januar, 9. februar, 8. marts, 12. april, 3. maj og 7. juni

2.halvår:  13. september, 11. oktober, 8. november og 6. december

Nu har i så muligheden for allerede at krydse dem ind i kalenderen. Vi glæder os allerede til at ser jer alle i det nye år.

Hilsen fra aktivitetsudvalget.