Nyhed

Nyt fra havnefogden

Svanemøllehavnen Nord /Erstatningshavnen

Lys 24/7:

Det er meldt til Vejdirektoratet, at der er kontinuerligt lys på havnen. De arbejder på at udbedre det. Det skyldes at der skal sættes skabe op, rundt om el-skabene. Lysmålerne er derfor taget ned og skal monteres uden på de nye afskærmende el-skabe.

Løse skridlister:

Der er monteret skridlister på terrasserne og brodækket ved kranerne. De er desværre monteret med en lim der ikke holder. VD er adviseret og Munck der skal udbedre dette er på sagen. Hvis man finder nogle løse lister bør de lægges ude foran Havnekontoret, Svanemøllehavnen Nord.

Parkering kun i afmærket båse:

Parkering må kun forekomme i afmærket båse eller på de to grus parkeringspladser. Parkering langs kaj kanten er ikke tilladt.

Trailer parkering er kun tilladt efter forudgående aftale med Havnekontoret og for trailer både der benyttes til kapsejlads med centerløft.

Andre trailere henvises til aftaler med klubbernes landpladser.

Brovogne:

Vi har fået lavet 8 brovogne til den nye havn. Pas på dem og lås dem fast igen efter brug. Det var nødvendigt at anskaffe denne type, da andre vogne var for brede til at køre forbi el-standerne. Vi er bevidst om at de nye vogne kan give udfordringer på nedgangen til enkelte broer.

Begge havne, Svanemøllehavnen og Svanemøllehavnen Nord:

Fortøjer ikke i gribebøjle:

Gribebøjlerne der står forenden af Y-bommene er ikke designet og konstrueret til at man fortøjer i dem, derfor venligst undgå dette.

El-kabel:

For at benytte El-standerne, må man kun benytte et langt kabel fra stander til båd (Et ubrudt CE godkendt 3 ledet gummikabel 1,5 MM² med jordforbindelse uden ekstra stik).

Det vil sige ingen dobbelt stik, sammenkoblinger eller Ikea/Harald Nyborg indendørs kabler der kan blive udsat for vand må derfor ikke benyttes.

Synligt navn på båden:

Jf. vores Havnereglement skal både der ligger i havnen have et tydeligt navn for og agter, således båden kan identificeres af havnens personale og i tilfælde kollision mm.

Dette kan gøres let ved at kontakte Havnekontoret og få udleveret en dymo med bådens navn.

Ved gentagende påmindelse vil bådejeren blive opkrævet et gebyr på DKR 400,- og havnen vil sætte navn på båden.

Åbningstider – Havnekontorene:

Havnekontoret (Svanemøllehavnen/gammelt Havnekontor) er åbent på alle hverdage imellem 07:30-12:00

Havnekontoret (Svanemøllehavnen Nord/Erstatningshavnen) er åbent på alle hverdage imellem 10:30-11:30

Vi vil løbende være til stede ude på havnen, i begge havne.

Mvh.

Havnefogeden