Nyhed

Nøglebrikker til Sejlklubben Sundets landplads

Som det formentlig er jer bekendt har medlemmer af FREM og KAS mulighed for at købe en nøglebrik som giver adgang til at passere bommen til vores landplads, hvorved man kan parkere på vores landplads om sommeren. Vi rydder regelmæssigt op i vores nøglebrikker, for at sikre os at de ikke benyttes af personer som er meldt ud af sejlklubberne. I den forbindelse har vi brug for løbende at indhente oplysning fra KAS og FREM om, hvorvidt en given person stadig er medlem. 

Det må vi tilsyneladende ikke p.g.a. GDPR-regler.

Vi vil derfor slette alle brikker tilhørende medlemmer af KAS og FREM. De af jeres medlemmer som har brik, og som stadig ønsker adgang til vores landplads, kan komme over til os og få den genaktiveret mod forevisning af dokumentation for at man er medlem af FREM.

Vi er desværre nødt til at gøre sådan hvert år i årene fremover. Forhåbentlig lykkes det på et tidspunkt at få lavet et adgangssystem som administreres af Svanemøllehavnen, men der er vi ikke endnu.

Jeres medlemmer kan komme over til os på landpladskontoret yderst på Svaneknoppen torsdage aftener i tidsrummet 18-19, og få genaktiveret brikken. Det kræver som sagt at medlemmet kan dokumentere medlemskab af FREM.

Mvh

Lars Lebeck FrederiksenLandpladsudvalget – Sejlklubben Sundet