Nyhed

Medlemsmøde torsdag 16. Marts kl 19:00

HVAD KAN DIN KLUB GØRE FOR DIG. HVAD KAN DU GØRE FOR DIN KLUB.

Sejlklubben er langt mere end adgangen til en parkeringsplads for din båd. 

Her kan du låne værksted, værktøj, støvsuger og alt hvad der skal til for at klargøre din båd. Her er gode råd fra erfarne sejlere. Et dejligt klubhus og masser af gode arrangementer , fest foredrag og fredagsbar. Grilpølser og gode råd, når båden skal klargøres.

Du kan deltage i såvel sejlerskole, kapsejllads og inspirerende sejlture sammen med andre. En mulighed for at dine børn eller børnebørn kan lære at sejle i joller og kølbåde. Samvær og udflugter for klubbens ældre sammen med gruppen af de grå sæler.

Men klubben ville ikke stå så sprudlende efter 125 år uden bidrag fra medlemmerne, de frivilliges indsats. For nogle medlemmer er klubben hele livet, for andre en mulighed et hyggeligt sted og mulighed  for at yde et lille bidrag til det, der interesserer dig mest. Det er vigtigt, at vi bidrager med det vi kan, har tid til og synes er sjovt.

Du og dine ideer kan vi ikke undvære.

Derfor mød op til medlemsmødet, der er for ALLE medlemmer, nye som gamle, ældre som yngre,  folk, der har travlt og folk der har tid.

Den 16/3 i klubhuset kan du møde klubbens bestyrelse, høre om de udvalg, hvor der også er plads til dig og du kan komme med  gode ideer og være med til at diskutere fremtiden også for den den nye havn og klubhus i Svanemøllens Nord.

Klubben byder på gratis øl, vin, vand og scnacks.

VI SES