Nyhed

NYT LÅSESYSTEM I KLUBBEN FRA ÅRSSKIFTET. DU SKAL BYTTE NØGLE MED BRIK

 EFTER NYTÅR SKAL DU BRUGE EN BRIK FOR AT KOMME IND.

Det er nu fastsat at låsesmeden kommer 4. januar og skifter låsene, så når han er færdig denne dag er det brik der skal bruges

Klubben omlægger nemlig låsesystemet i klubhus og optiskur til brikker i stedet for nøgler.
Det betyder at alle medlemsnøgler skal skiftes til en brik. (Skolens nøgler skal beholdes).Vi har skæringsdag 2. Januar 2023. Brikken skal også bruges som adgang til det fælles klubhus i Svanemøllehavn Nord når vi får adgang til dette.
Alle låse kan herefter kun åbnes med brik. Det betyder, hvis du ønsker adgang til klubhuset efter årsskiftet, skal du  inden da , have bestilt og fået en brik til erstatning for medlems-nøglen.

Bestilling af brik sker ved at udfylde denne formular http://forms.oesf.dk/admin/brik.html , der automatisk sendes til klubben, du får en kvittering for at den er bestilt.

Derefter gøres en personlig brik klar og kan afhentes på kontoret om torsdagen i åbningstiden kl 17:30-19:00 – du får en mail når den er klar til afhentning, regn med ca 1 uges ekspeditionstid.(Du kan få hjælp til udfyldning af formular på kontoret )

Hvis du har en medlemsnøgle kan du i princippet ombytte den til en brik uden omkostninger..Ved afhentning af brik betales 250 kr. Det kan enten ske kontant eller via MobilePay eller med det depositum på 250 kr, som er betalt for din nøgle.
Hvis du ikke ønsker en brik kan du returnere nøglen på kontoret om torsdagen i åbningstiden kl 17:30-19:00 og få 250 kr.( Af regnskabsmæssige årsager skal vi i alle tilfælde have dit kontonummer til tilbagebetaling af dit indbetalte depositum)
Hvis du har en medlemsnøgle, kan den returneres eller ombyttes til en brik frem til udgangen af januar.
Hvis brikken bortkommer, skal klubben have besked hurtigt, så den kan lukkes og ikke kan bruges af fremmede. Ny brik kan bestilles og købes igen.Hvis din brik ikke virker, men ikke er beskadiget, erstattes den med en ny brik uden ny betaling.