Nyhed

Nyt fra sejlerskolen september

Tilmelding til kurserne i sejlkundskab og navigation er sendt til nuværende elever og til personer på ventelisten, vi har stadig lidt ledige pladser på navigationskurset, så hvis du vil med det kursus skal du sende en mail til sejlerskolen@oesf.dk

Der er også ved at være tid til afrigning af skolens både, der er sendt mail til alle elever og nogle har meldt sig, men vi kan godt bruge flere 1/10 og 2/10, hvis du kan hjælpe her så send en mail til sejlerskolen@oesf.dk.

Årets førerprøve er i år  lørdag 24. September , og så er sejlsæsonen slut for i år.

Klubben stryger først standeren 29. Oktober, og denne dag er der også standerhalingsfest, som samtidig er skolefest hvor vi uddeler førerbeviser til de elever der nu er helt færdige med sejlerskolen.

Inden da prøver vi i klubben at afholde fredagsbar, første gang bliver fredag 7. Oktober med start kl 16, der vil også være mulighed for at købe lidt at spise – kom og vær med til at gøre vores klub til et dejligt sted hvor vi kan nyde at være sammen, også når vi ikke er på vandet. Der kommer også en række mad og foredragsaftener i løbet af vinteren, her kan man bl a blive inspireret af forskellige spændende sejladser, så vi håber at se mange fra skolen til alle klubbens arrangementer.