Nyhed

Nyt fra Skolen juli 2022

Så er den sidste del af denne sejlsæson igang.

Det er nu du skal have styr på om du kan nå 12 gange på dit eget hold, ellers skal du selv lave aftale med en anden lærer, så du kan sejle extra gange, telefonnumre står på listen ved trekantskuret.

Der holdes repetition i motorlære lørdag 17. September 2022 for de anden års elever der skal til førerprøve i år, mødetid kl 10:00 ved trekantskuret – det er ikke et krav at man møder men et tilbud inden prøven.

Der er førerprøve lørdag 24. September, her skal man afsætte hele dagen til dette, og søndagen 25. September er reservedag hvis vejret ikke er til prøve om lørdagen. Der kommer nærmere til de der skal til prøve sidst i august, men I kan læse lidt om prøve og krav på Sejlunionens side :
https://dansksejlunion.dk/uddannelse/fritidssejleruddannelserne/duelighedsbevis/duelighedsbeviset-praktisk-sejlads

Der kommer mail til alle elever på sejlerskolen sidst i august vedr. vinterens kurser og sejlsæson 2023, så hold øje med jeres mail og tjek jeres spamfilter – mailen kan ende der da det er en masseudsendelse.

Birgit Ryaa Hansen, Skolechef