Nyhed

Nyt fra Sejlerskolen marts 2021

Fra 1. Marts 2021 er det nu blevet tilladt at vi som forening må være 25 personer samlet når det er udenfor, det vil sige vores klargøring af skolebåde kan ske som planlagt.
Vi må fortsat vente med indendørs undervisning, hvor vi stoppede undervisningen på de 2 vinterkurser midlertidigt fra 9.12.2020 grundet Covid-19 restriktioner, der gør at klubhuset er lukket. Når det igen er muligt fortsætter vi begge kurser, alle der er tilmeldt undervisning får mail når vi ved mere.

Der er 17. Februar udsendt informationsmateriale fra sejlerskolen@oesf.dk til alle der skal sejle i sommeren 2021, hvis du ikke har modtaget den så tjek dit spamfilter.
Faktura på skolepenge er også udsendt, og skolepenge skal være betalt inden 1. April, hvis du ikke har modtaget denne så send en mail til sejlerskolen@oesf.dk.

Vi forventer at kunne holde introduktionsmøde onsdag 28. April kl 19:30 for alle elever og lærere. De der skal til prøve i år skal notere sig, at der er repetition af motorlære lørdag 18. September og praktisk prøve lørdag 25. September.