Nyhed

Standernedhaling, fest og havnetur i weekenden 3.-4. oktober 2015

STANDERNEDHALING
Nu er sejlersæsonen ved at være slut. Det fejres LØRDAG 3/10 kl. 14.00. Her skal vi i fællesskab stryge standeren og klubben er vært ved “en lille en”. Kom og vær med.

SKOLEFEST
Vi slutter sæsonen sammen og fejrer de sejlerskoleelever, der har bestået førerprøverne og vil modtage deres duelighedsbevis.
ALLE ER VELKOMNE. LØRDAG 3/10 kl. 18.00. VILDTBUFFET 138 kr. Derefter musik og dans. DJ Mikkel Hansen (ham fra sommerfesten) disker op. TILMELDING på listen i Skipperstuen eller på mail frem@oesf.dk

HAVNETUR SØNDAG 4. OKTOBER
Den traditionsrige havnetur gennem Københavns Havn er en anderledes oplevelse, så blot en opfordring til også nye til at deltage i denne hyggelige, sjove og interessante tur. Vi mødes kl. 9.00 ved mastekranen og sejler ca. 9.15 gennem Københavns kanaler til Slusen (ved Sjællandsbroen), som vi skal igennem senest 12.30. Vi ender i sejlklubben SYD, hvor der er dækket op med søndagsbuffet. SØNDAGSBUFFET I SEJLKLUBBEN SYD PRIS 149 kr.

Tilmelding på listen i Skipperstuen eller på frem@oesf.dk. Afregning til Laila. Vi skal returnere til Slusen 15.30. Vi sejler igennem Christianshavns kanal og mange stopper ved Wildersgade og besøger Eifelbar. Derefter går turen hjem, hvor John serverer dejlig varm gullashsuppe.

Publiceret 24.09.2015, – terf