Nyhed

Hvad handler mad og foredrag om i næste sæson?

For tredje sæson i træk kan vi i efterår/vinter/forår 2015 og 2016 byde på endnu en foredragsrække sidste torsdag i oktober, november, januar, feberuar og marts. Restauranten byder også på et billigt måltid mad og en øl, vand eller vin for 99 kr før foredraget.

Mad og foredrag – sæson 2015 / 2016

  • Torsdag 29/10: Mads Bo Falk: Om at sejle i hårdt vejr, og rigtig hårdt vejr.
    Dette foredrag er en sammenfatning af de fleste praktiske erfaringer, der gennem tiden er blevet gjort overalt på oceanerne i mange slags skibe i form af forskellige storm-strategier og deres respektive ulemper og fordele, forberedelse af båden og besætningen, de forskellige fare-elementer, belastninger på skrog og rig, navigationsstrategier og meget mere.
  • Torsdag 26/11: Mette Hundsdahl, lektor i meterologi på Navigatørskolen: Hvordan forudsiges vejret og hvilke redskaber bruger de forskellige institutter, bruger YR og DMI de samme data etc..
  • Torsdag 28/1: Peter Armfeldt: Fra Georg Stage til havnebusserne, historier fra et liv som styrmand på verdenhavene.
  • Torsdag 25/2: Steen Engelbrecht og Rie Boeck Troldand: Seks år langs Europas kyster.
    Hvad skal man være opmærksom på af udfordringer, når ankeret hives op og sejlladsen foregår under fremmede himmelstrøg (lige fra ankere til spørgsmålet om at få gæster ombord)
  • Torsdag 31/3: Kommandørkaptajn Henrik Hornhaver: Ild og vand og brand ombord

 


Første fordrag er med Mads Bo Falk handler om at sejle i hårt vejr.

Mads Bo Falk på vej til Shetland

Mads Bo på vej i S/Y Mathilde til Shetlandsøerne i 2009.

Mads Bo Falk, til daglig violinist og dirigent, underviser på Aarhus Musikskole og spiller bl.a. i Schwung og Randers Kammerorkester. Drevet af en utæmmelig passion for havsejlads siden barneårene og nogen gange socialt utilpas(set). Derfor mange lange solosejladser bag sig.

 

For mere infomation kan du se på Mads Bo’s blog.