Nyhed

Nyt fra Skolen – Seneste nyheder fra sejlerskolen

7. feb 2015

Kurset i sejlkundskab fortsætter lidt endnu, men vi har afsluttet navigationskurset med skriftlig prøve 26/1 og mundtlig 2/2. Vi har nu 3 elever mere der er færdige med sejlerskolen og nu er blevet førere, de øvrige der var til prøve mangler stadig den praktiske prøve, men vi kan sige til lykke til:

  • Maiken Madsen
  • Janus Christensen
  • Rasmus Teglgaard

Sidst i februar udsendes materiale til de elever der har tilmeldt sig sejlads i den kommende sommer. Der er stadig et par enkelte pladser til nye 1. års elever tirsdag og torsdag, og til forsættere om tirsdagen, men der er fyldt på kapsejlads skolen og 2. års holdene.

Første klargøringsdag er 14. marts, og så er det hver lørdag/søndag indtil bådene kommer i vandet, bådene skal gerne tilrigges i week-enden 25.-26. april Det er med mødetid kl. 10:00 –16:00, husk varmt praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt. Vi håber at kunne starte med at sejle fra mandag 4. maj.

Vi holder introduktionsmøde om sæsonen for alle elever og lærere onsdag 29. april kl.19:30 på verandaen i klubhuset. Her vil du møde de andre elever fra sejlerskolen, sammen med din lærer og de andre elever på dit hold, skal I bl.a. aftale hvordan lige netop jeres hold skal fungere denne sommer – det er derfor vigtigt at alle møder op til denne aften.

Kalenderen for den kommende tid ser således ud:

14. marts Klargøring af skolebådene starter
23. marts Generalforsamling, her håber vi at se mange fra sejlerskolen
15. april Betalingsfrist for skolepenge til sommersæsonen
25. april Standerhejsning i klubben hvor vi håber at se mange fra skolen
29. april Introduktionsmøde om sæsonen 2015

  • kl. 18:30 for lærerne
  • kl. 19:30 for eleverne og lærerne
4. maj Første sejlaften for skolebådene

Hilsen Skoleudvalget