MAD OG FOREDRAG

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MAD OG FOREDRAG

26. november, 2015 kl. 18:00 - 21:00

NOVEMBERS “MAD OG FOREDRAG” : VEJRFORHOLD OG VEJRFÆNOMENER
26.NOVEMBER fra 19-21.00. MAD FRA kl. 17.00. SEJLKLUBBEN FREM, STRANDVÆNGET 65, 2100 Ø

Anders Brandt skriver : Foredraget vil tage dig hele turen rundt – fra en lille dreng på Grønland til TV 2 VEJRET via hvordan en sky dannes og vind opstår – til snestormen i 1978/79 og decemberorkanen i 1999.

Men også hvilke data der ligger bag vejudsigterne og om de er forskellige fra vejrtjeneste til vejrtjeneste som TV2 Vejret, DMI, og YR.

Som en ekstra gevinst, vil Anders i slutningen af foredraget komme ind på seneste Volvo Ocean Race, hvor han har fulgt Team Vestas Wind tæt – fra start i Alicante sidste efterår over deres forlis i Det Indiske Ocean i november måned – til det store comeback i Lissabon – og endelig returneringen til København sidst i juni – i år.

anders brandt 1
Om Anders Brandt
Mit fulde navn er Anders Steen Brandt – jeg er født i juli 1969 i Svendborg på Sydfyn. Er webredaktør og vært på TV 2 VEJRET.

Jeg er vokset op flere forskellige steder i Kongeriget – både på Sydfyn (Skårup), Læsø, Grønland (nær Tasilaq) og endelig på Østfyn (Tårup syd for Nyborg). Senere har jeg været forbi Sønderborg, Esbjerg, København (Albertslund), Kiel (Tyskland), Sommersted – og nu Broager, der ligger i Sønderborg Kommune.

Har læst meteorologi på Københavns Universitet fra 1991-1995 – og på Institut für Meereskunde på Christian Albrechts Universität i Kiel fra 95-96. Herefter uddannet folkeskolelærer i 2000 fra Haderslev Statsseminarium med linjefag i matematik og geografi.

Har siden 2004 været webredaktør på vejret.tv2.dk – og fra 2005 også vært på TV 2 VEJRET.

Siden jeg kan huske, har jeg interesseret mig mere end almindeligt for vejret – og helt fra barnsben mindes jeg en glad lille dreng, når det sneede, stormede eller tordnede. En fascination af vejret, som er blevet ved siden dengang – og som fik ekstra fart i to år på Grønland, hvor vejret i den grad sætter dagsordenen.

Jeg har den store glæde, at kunne lide vejret på mange måder. Både at være ude i det – observere og fotografere det – overvåge det foran computerskærmen – og ikke mindst at formidle det

Læs mere på www.anders-brandt.dk

Det er tredje sæson, at ” mad og foredrag” holdes sidste torsdag i vintermånederne (minus december).

SEJLKLUBBEN FREMS RESTAURANT SERVERER EN ENKEL RET FRA kl. 17 . DEN KOSTER KUN 99 kr (INKLUSIVE ØL eller VAND).

anders2

Detaljer

Dato:
26. november, 2015
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Restauranten, Frem

Arrangør

Øresunds Sejlkub Frem