Skolen

Skolen

Bliv medlem af Frem og lær at sejle!

Hos Frem kan du tage et førerbevis, som inkluderer et duelighedsbevis.

Det kræver et forløb med både praktisk sejlads samt teori om sejlkundskab og navigation.

Skolen holder sommerkurser i praktisk sejlads og vinterkurser i sejlkundskab og navigation.

Nyt fra Sejlerskolen 18. juni 2020

På dagens lærermøde var der enighed om at sæson 2020 ikke gennemføres på sædvanlig vis med ugentlig sejlads, og der vil ikke være nogen førerprøve til september.
Vi har fortsat udfordring med at kunne holde afstand og en stor del af lærerstandens alder og øvrige forhold gør de er i risiko gruppen og vi kan derfor ikke forsvare at sejle, vi talte om alternative muligheder der blev forkastet.

Fortsættere på kapsejladsskolen og de der sejler onsdagsmatch sejler hvis de ønsker det , og begge spækhuggere kommer til at deltage i DM i august.

Vi tilbagebetaler de indbetalte skolepenge for dette år og tilbyder alle elever samme plads næste år, hvis der er nogen der ikke ønsker pladsen i 2021, skal skolen have besked inden 15. August så vi ved hvor mange nye elever der kan optages.

Der er sommerfest lørdag 29. august med optimistsejlads og fest under halvtaget med helstegt pattegris om aftenen, Dito spiller op til dans efter maden. Her er der altså en mulighed for at deltage i et klubarrangement og måske udfordre andre klubmedlemmer i optimistjolle.

Deltagelse i sejlads

Da vi ikke kommer til at sejle i 2020 vil nuværende elever have fortrinsret til pladserne i 2021, vil der kun være få ledige pladser til nye elever i 2021.

Du kan sende en mail til sejlerskolen@oesf.dk for at komme på venteliste.

Teorikurser

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte skolechef Birgit Ryaa Hansen på mail til sejlerskolen@oesf.dk.

  • Frem’s kursus i sejlkundskab starter i uge 43 i 2020.
  • Frem’s kursus i navigation starter i uge 43 i 2020.

Elevmateriale til sejlerskolen