Nyhed

Nyt fra sejlerskolen august 2021

Så er vi igang med sidste del af denne sejlsæson. Det er nu du skal have styr på om du kan nå 12 gange på dit eget hold, ellers skal du selv lave aftale med en anden lærer, så du kan sejle extra gange, telefonnumre står på listen ved trekantskuret.

Der holdes repetition i motorlære lørdag 18. September 2021 for de anden års elever der skal til førerprøve i år, mødetid kl 10:00 ved trekantskuret.

Der er førerprøve lørdag 25. September, her skal man afsætte hele dagen til dette, og søndagen 26. September er reservedag hvis vejret ikke er til prøve om lørdagen.

Der kommer mail til alle elever på sejlerskolen sidst i august vedr. vinterens kurser og sejlsæson 2022, så hold øje med jeres mail og tjek jeres spamfilter – mailen kan ende der da det er en masseudsendelse.

Birgit Ryaa Hansen