Nyhed

Nyt fra sejlerskolen

Klargøringen er nu i fuld gang, og fredag 24. april skal bådene i vandet, så mangler der bare tilrigning så bådene er klare til skolesejlads fra mandag 4. maj. Onsdag 29. april er der orienteringsmøde for alle elever på sejlerskolen. Her vil du møde de andre elever fra sejlerskolen. Sammen med din lærer og de andre elever på dit hold, skal I bl.a. aftale hvordan lige netop jeres hold skal fungere denne sommer – det er derfor vigtigt at alle møder op til denne aften.

Datoer for Sejlerskolen

Kalenderen for den første del af sæsonen ser således ud: 25. april Standerhejsning for hele klubben, her håber vi at se mange fra sejlerskolen 29. april Introduktionsmøde om sæsonen 2015 kl. 18:30 for lærerne i skolestuen kl. 19:30 for eleverne og lærerne i restauranten på verandaen 4. maj Første sejlaften for skolebådene 19. juni Tur til Flakfortet hvor vi skal grille

Artiklen er hentet fra det seneste nyhedsbrev