Nyhed

Nyt fra sejlerskolen august 2020

På denne tid plejer sejlerskolen at være igang med den sidste del af sæsonen, og andenårs eleverne at have travlt med den sidste finpudsning inden den praktiske prøve, men i år har vi haft en modspiller Covid-19, som har sørget for at intet er som det plejer.

Nogle af de der var tilmeldt kapsejlads skolen har sejlet om mandagen, der er også sejlet lidt om onsdagen til onsdagsmatch med faste hold, men det har også været efter særlige regler, ellers er det ikke meget skolens både har været ude denne sæson.

Den Røde Løber deltager i DM for spækhuggere i dagene 21.-23. August i Hellerup, det er god træning, 3 dage med planlagt 12 sejladser.

Den aflyse sejlsæson betyder, at alle elever fra denne sommers hold har fået tilbudt samme plads i 2021, så vi får derfor ikke plads til ret mange nye i 2021.

Vi har igennem denne sæson i lighed med mange andre sejlklubber fået opbygget en ret lang venteliste til skolen, lige nu afventer vi tilbagemelding på hvor mange, der fortsat vil stå på ventelisten, derefter kan vi se på de resterende pladser til sejlads, og få dem fordelt til nye fra ventelisten.

Det betyder også, at vi til vores 2 vinterkurser i første omgang udbyder pladserne til nuværende elever, de evt. resterende pladser vil blive tilbudt efter 1. September.

Der vil komme faktura på vinterens kurser i løbet af september, mens fakturaer på sejlads 2021 først kommer til februar.

Der vil komme tilmelding til de obligatoriske 2 klargøringsdage i løbet af oktober/november til alle der har plads til sejlads 2021.

Da vi ikke skal holde repetition af motorlære og ikke have førerprøve i denne sæson, vil vi benytte de 3 dage, til at få afsluttet sidste vinters kursus i motorlære, så eleverne kan komme ombord i båden og se motoren. Der er udsendt mail til de berørte, der skal vælge hvilken dato de vil komme.