Nyhed

Nyt fra sejlerskolen januar 2020

Birgit Ryaa Hansen

Vinterundervisningen fortsætter lidt endnu – sejlkundskabskurset kører til 10. marts, mens der er skriftlig prøve i navigation mandag 9. marts og mundtlig prøve lørdag 14. marts. Klargøring af skolebåde starter lørdag 7. marts og ender med tilrigning i week-enden 25.-26. april, så skulle alle 5 både være klar til sæsonstart. Vi har fået tilmeldinger til sejlads 2020 og alle hold er nu fyldt, så vi kan kun tilbyde at skrive på venteliste til evt.afbud, foreløbig holdliste hænger i skolestuen. Der vil komme information om sejlads sæsonen og faktura på skolepenge i løbet af februar, men vi kan allerede nu fortælle der er introduktionsmøde for elever og lærere onsdag 29. april kl 19:30 på verandaen, så reserver denne dato så du sammen med dit hold kan aftale hvornår I skal mødes. Vi starter sejladserne i uge 19.