Nyhed

Nyt fra sejlerskolen august 2019

Birgit Ryaa Hansen

Så er vi igang med sidste del af denne sejlsæson, det er nu du skal have styr på om du kan nå 12 gange på dit eget hold, ellers skal du selv lave aftale med en anden lærer, så du kan sejle extra gange, telefonnumre står på listen ved trekantskuret.


I de kommende måneder er der en del aktiviteter så følg med på opslagstavlerne både i klubhuset og ved trekantskuret, herunder kommer nogle vigtige oplysninger:

Der vil blive åbnet for tilmeldinger på hjemmesiden 1. September, det gælder både til kurset i sejlkundskab, navigation og sejlads 2020, husk altså også tilmelding til sejlads, og sørg for at notere hvilke datoer du tilmelder dig til klargøring. Der vil komme faktura på vinterens kurser i løbet af september, mens fakturaer på sejlads 2020 først kommer til februar.

Der holdes repetition i motorlære for de der skal til prøve lørdag 21. September, mødetid kl 10:00 ved trekantskuret.

Der er førerprøve lørdag 28. September her skal man afsætte hele dagen til dette, og søndagen 29. September er reservedag hvis vejret ikke er til prøve om lørdagen.