Nyhed

Carsten Mikkelsen ny formand for klubben

Efter mere end 10 år i bestyrelsen for Øresundssejlklubben Frem takker Laila Hansen af som formand for klubben. På generalforsamlingen var der både roser, tak og klapsalver på grund af hendes store arbejde.
Ny formand er Carsten Mikkelsen, 67 år og medlem af sejlklubben i 22 år. Han sejler i Madicken (Maxi 999) sammen med sin kone Jytte.

Interview med Carsten Mikkelsen
Carsten siger selv, at han absolut ikke gik med en formand i maven, men tog imod en opfordring. Han er samtidig ikke ubekendt med organisationsarbejde, dels har han været tillidsmand i mange år og dels formand for den andelsboligforening, hvor han bor.

Når han for alvor starter som formand, mener Carsten, det er vigtigt først “at stikke fingeren i jorden” og at der fortsat er et godt samarbejdsklima i bestyrelsen. En af hans mærkesager er mere åbenhed, hvor det er muligt og se på, om der er arbejdsgange, der kan moderniseres.

Udover at sejle, cykler Carsten og Jytte mange kilometer og er medlem af en cykelklub. Men børnebørnene har også en stor plads i familien. Sejlturen i år går op langs ad den østsvenske kyst op til Stockholm.