Nyhed

2019: Ny forpagter i Frem

Restauranten i Frem har fået ny forpagter. Efter 23 år holder John Larsen op og Jeanett Werin overtager i løbet af februar. Du kan nedenfor læse et interview med Jeanett om hendes visioner for fremtiden.

INTERVIEW MED JEANETT WERIN.
Restauranten vil blive restaureret, billederne bliver taget ned og lokalerne vil få et mere maritimt udtryk.
– Vi vil køre et sejlertema i restauranten, siger Jeanett, selvom der ikke vil være både på alle billeder.
I det hele taget understreger Jeanett, at det er nogle ildsjæle, der overtager restauranten. Hun er åben for nye ideer, sjove tanker om, hvad der kan laves af events i lokalerne.
Hun vil også gøre det nemmere for alle aldersklasser at sætte sig ind og blot få en is,en øl eller sodavand eller lidt at spise. Alle er velkomne selvom tøjet er lidt beskidt efter forårsklargøring. Du må blot ikke smitte af, griner hun.
– Jeg vil have kontakt til alle aldersklasser og gerne dialog med de nye generationer af sejlere. Men selvfølgelig er det også en forretning, der skal løbe rundt, understreger Jeanett.

EN SEJLERBOX TIL 50 kr.
Jeanett planlægger, at der kan købes en sejlerbox med f.eks. en sandwich, grønt og frugt. Det er meningen, at boksen kan nydes i restauranten, men ikke mindst tages med ud på pladsen, op i båden eller, hvor du vil spise.
Derudover vil hun gennemgå menukortet. Det vil garanteret blive anderledes end i dag selvom det stadig vil være inspireret af det danske køkken.
Der vil være medlemsrabat for klubmedlemmerne ihvertfald på frokosten og dagens ret.
De mange nye initiativer, Jeanett vil sætte i gang, vil ske over lidt længere tid, men hun glæder sig til, der kommer liv på pladsen i marts og april 2019.