Nyhed

Mad og foredrag 26. oktober 2017

MAD OG FOREDRAG
I vinterens hyggelige mørke og får vi os lidt mad og et spændende foredrag. Det er nu 5. sæson, hvor sejlerne mødes den sidste torsdag i oktober, november, januar, februar og marts.
Frems restaurant serverer mad til 98 kr. (drikkevarer kan købes) fra kl.17.30. Foredragene starter kl. 19.00 og slutter 21.00 med en pause. Alle er garanteret en hyggelig, oplysende og nogle gange overraskende aften.

TORSDAG DEN 26. OKTOBER 2017: DOBBELTFOREDRAG – DE ER FRIVILLIGE OG DE HJÆLPER OS.

Kom og hør om Dansk Søredningstjeneste. De fleste kender de røde og gule både i den svenske søredningstjeneste, men de færreste ved, at tjenesten også er i Danmark og i rivende udvikling. Hør mere om det store frivillige arbejde og de sidste redningsaktioner. Læs mere her Dansk søredningstjeneste.

Efter pausen kommer andre frivillige, nemlig Marinehjemmeværnet og sætter os ind i deres arbejde, og hvordan de hjælper sejlere i havsnød. Hør om værnets mange opgaver og de frivilliges arbejde. Læs mere her: Marinehjemmeværnet.