Nyhed

Torskegilde (med sild) 29.1.2016

Torskegildet i 2016 finder sted fredag den 29. januar kl. 18.00 i klubhuset.
Skriv dig på listen hos restauratøren senest søndag den 24. januar 2016.

Ved torskegildet 2008 vendte Frem tilbage til en meget gammel tradition: Deltagere af alle køn. Efter en længere årrække, hvor kvinder ikke kunne tåle at høre sandheden og de herrelige vittigheder, vendte de tilbage for fuld kraft. Og de kunne selv.

Alle, der kan lide den fremragende tilberedte torsk er meget velkomne (der kan kompenseres – ved allergi og lignende – med anden menu). Omgangstonen efter spisningen er ikke for sarte øren og slet ikke for mindreårige.

Men der er ikke nogen kønsdiskrimination, fordi samtalen og de ramsaltede vittigheder i en vis udstrækning handler om kvinder. Men det er nu et af de mest interessante emner, sejlere kan tale om, når pralerierne om sejlads er uddebatteret. Kvinder og ikke-medlemmer er meget velkomne. Tonen bliver dog ikke anderledes af misforstået hensyn.

Prisen er afhængig af dagsprisen på fisken. Men vi bliver ikke flået.

På torskekvotens vegne
Gorm Boa