Nyhed

Gaffelriggerdag 2015

Søndag den 6.September

I år er det ØSF der har glæden af at invitere alle sejlerskole elever fra Svanemøllekredsen til Gaffelriggerdag, hvor der sejles i Gaffelrigger eller Spækhugger. Det er en elevkapsejlads for første og andenårs elever.

Fortsættere er velkomne som gaster.

Program

08:00 Tilrigning

08:30 Briefing om dagens sejladser (Skippermøde)

09:00 Udsejling og træning

10:00 Første start, rorgænger 1 ved roret. Herefter anden start, rorgænger 2 ved roret (bådene bliver på vandet)

12:30 Frokost og lodtrækning om båd til finale sejlads. Medbring madpakke eller køb mad og spis i restauranten, øl og vand kan købes i restauranten

13:30 Udsejling

14:00 Finale

16:00 Pokal og præmieoverrækkelse ved ØSF’s klubhus

Reglerne: En besætning består af 2 rorgængere, et antal gaster og en fører. Indledende sejladser afvikles med rorgængere i egne både, finalerne afvikles i både efter lodtrækning mellem de bedst placerede rorgængere fra de indledende starter. Vinderens klub modtager vandrepokalen. Der afholdes løb for både Gaffelriggere og spækhugger.

Tilmelding: Hver klub tilmelder et antal både/besætninger.  Brug evt. tilmeldingslisten nedenfor. Samlede tilmeldinger fra hver klub skal være modtaget senest 1. september og sendes til sejlerskolen@oesf.dk

Betaling: På dagen betaler rorgængere 25 kr. for præmier, gaster og førere deltager gratis